fb

De verkoop is gestart

Actuele beschikbaarheid
Voor de actuele status per bouwnummer verwijzen we naar de woningzoeker op de website, enige tijd na de toewijzing staat daar per bouwnummer aangegeven of deze per direct beschikbaar is, onder optie is, dan wel verkocht is. Heb je daarnaast nog vragen dan kun je natuurlijk altijd contact zoeken met een van de makelaars.

We hebben het al vaker laten weten, maar nogmaals voor de zekerheid: de aanmelding die je misschien al op onze website hebt gedaan is nog geen inschrijving voor het project.  Je moet je dus opnieuw inschrijven!

 

En zoals we eerder hebben bericht: wanneer je je hebt aangemeld tijdens de PRE SALE, heb je een streepje vóór! 

Let op: om in aanmerking te komen voor een woning is het handig om een hypotheekverklaring bij te voegen zodat we direct inzicht hebben in de financiële situatie, hetgeen de toewijzing vergemakkelijkt. Je kunt deze aanvragen bij Vaes Finance, Triple A of je eigen financieel adviseur. (Vaes Finance: 0181 – 74 50 30 | Avant groep Gouda: 085 – 822 62 22). Het is niet mogelijk de verklaring later toe te voegen. Je kunt hem later zenden naar de makelaar of even wachten met inschrijven totdat je de verklaring hebt.

Hoe kan ik mij online inschrijven voor een woning?

1:

Schrijf je in via het inschrijfformulier hiernaast.

2:

Vul alle gegevens (de velden met een * zijn verplicht!) in en onderteken het inschrijfformulier digitaal om de inschrijving te voltooien door op verzenden te klikken.

3:

Je kunt jouw voorkeur voor de woningen in volgorde van prioriteit kenbaar maken. Wij nemen aan dat je voor de bouwnummers die je niet invult géén belangstelling hebt.

Na het verzenden van dit interesseformulier ontvang je een standaard mail (autoreply) ter bevestiging van de ontvangst van jouw inschrijfformulier.

Je bent dan ingeschreven voor een woning in Wonen in GOUD.

Spelregels/voorwaarden inschrijving

• Het invullen en indienen van dit inschrijfformulier is vrijblijvend en geeft geen recht op toewijzing van een woning;
• Er mag slechts één formulier per toekomstig huishouden worden ingeleverd;
• Alleen volledig ingevulde inschrijfformulieren worden in behandeling genomen;
• Op de website tref je hiernaast het inschrijfformulier aan. Je kunt je middels dit formulier, ook ná de inschrijfperiode, nog inschrijven op jouw favoriete woning(en). Zodra we en woning aan je kunnen toewijzen neemt een van de makelaars contact met je op;
• Als je in aanmerking komt voor een door jou gekozen woning wordt je door één van de makelaarskantoren telefonisch benaderd voor het maken van een afspraak;
• Over de toewijzing wordt niet gecorrespondeerd en aan de inschrijving kunnen geen rechten worden ontleend. De ontwikkelaar wijst de woningen naar eigen inzicht toe;
• Voor wat betreft de uiteindelijke gunning behoudt de projectontwikkelaar zich alle rechten voor;
• Deze gegevens zijn zo zorgvuldig mogelijk opgesteld.

Controleer voor het verzenden jouw ingevulde gegevens. Aan dit formulier kunnen geen rechten ontleend worden.

  Inschrijfformulier

  NAW gegevens inschrijver 1

  Koop je samen?

  NAW gegevens inschrijver 2

  Algemene informatie

  Koopwoning

  Indien ja: wens je een vrijblijvende waardebepaling huidige woning

  Financieringsvoorbehoud

  Financieringsverklaring

  Om in aanmerking te komen voor een woning is het handig om een hypotheekverklaring bij te voegen zodat we direct inzicht hebben in de financiële situatie, hetgeen de toewijzing vergemakkelijkt.

  Hypotheekverklaring:

  Wens je een hypotheekgesprek met de projectadviseur

  Bouwnummers

  Je kunt jouw voorkeur voor de woningen in volgorde van prioriteit kenbaar maken. Wij nemen aan dat je voor de bouwnummers die je niet invult géén belangstelling hebt.

  Op de hoogte blijven?

  Ik heb me eerder in aangemeld tijdens de Pre Sale en heb voorrang bij de start verkoop


  Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
  Dat lees je in ons privacybeleid.

  Compare listings

  Vergelijken