fb

De verkoop is gestart
op 9 februari 2022

Het is zover: de verkoop van Wonen in GOUD is gestart! op 9 februari 2022 is de vernieuwde website online gegaan.
Vanaf nu kun je alle prijzen, de nieuwe woonzoeker en verkoopstukken op de website vinden! Maar het belangrijkste is: vanaf nu kun je je officieel inschrijven op het bouwnummer van jouw keuze.

We hebben het al vaker laten weten, maar nogmaals voor de zekerheid: de aanmelding die je misschien al op onze website hebt gedaan is nog geen inschrijving voor het project. Je dient je dus opnieuw in te schrijven!

De inschrijfperiode eindigt 25 maart 2022 om 24:00 uur. Maak je dus geen zorgen als je iets meer tijd nodig hebt, de volgorde van inschrijving heeft geen effect op de toewijzing. Na de sluiting vindt de toewijzing plaats en vanaf 30 maart 2022 nemen de makelaars contact met je op en hoor je of het bouwnummer van jouw keuze aan jou is toegewezen.

En zoals we eerder hebben bericht: wanneer je je hebt aangemeld tijdens de PRE SALE, heb je een streepje vóór!

Vervolgens vinden de verkoopgesprekken plaats met de makelaars van TW3 en Boer Makelaardij Midden Holland.

Let op: om in aanmerking te komen voor een woning is het handig om een hypotheekverklaring bij te voegen zodat we direct inzicht hebben in de financiële situatie, hetgeen de toewijzing vergemakkelijkt. Je kunt deze aanvragen bij Vaes Finance, Avant groep Gouda of je eigen financieel adviseur.
Lees hier meer over je financiering.

Meet & Greet

De ‘Meet & Greet’ zal op zaterdag 12 februari tussen 11.00 uur en 13.00 uur plaatsvinden bij Boer Makelaardij Midden Holland, Meridiaan 39, 2801 DA te Gouda.

Daar kun je de brochure, de prijslijst en het inschrijfformulier ophalen. Ook staan de vertegenwoordigers van de makelaars, de architect en de financieel adviseurs klaar om je persoonlijk te ontmoeten. Alles op gepaste afstand! Onder het genot van een kopje koffie kun je daar alle vragen stellen.

Bekijk het adres op Google Maps

Wonen in GOUD:
wonen in het hoogste gebouw van Gouda

Wonen in het hoogste gebouw van Gouda, dat wil jij toch ook? Want het schitterende uitzicht over het historische centrum en de verre omgeving van Gouda is niet de enige luxe van het 70 meter hoge futuristische complex, dat aan de Burgemeester Jamessingel verrijst.

De moderne individuele en collectieve voorzieningen, de nabijheid van het stadscentrum en het NS- intercitystation en de direct bereikbare uitvalswegen dragen er aan bij dat het complex terecht de naam “Wonen in GOUD” draagt. Wonen in GOUD is de meest bijzondere ontwikkeling in de nieuwbouwsector, die Gouda ooit heeft gekend. Het gaat om 113 koopwoningen: 95 appartementen, 12 Stadswoningen en 6 Woonwerk woningen. Naast de koopwoningen komen er ook appartementen bestemd voor de verhuur in Toren Laag.

 

Bereikbaarheid

MET DE BEREIKBAARHEID ZIT HET WEL GOED

Voor een bezoek van je familie of je vrienden is het plezierig om te ervaren dat het met de bereikbaarheid van Gouda wel goed zit. Ze kunnen bij je aankomen met de auto of met de trein. Doordat je dicht bij het station woont, bereik je binnen 18 minuten met de trein Rotterdam Centraal én Den Haag Centraal. Met de auto doe je er in het eerste geval 26 en in het tweede geval 30 minuten over. Ook Amsterdam is goed bereikbaar: per trein 57 en met de auto 52 minuten.

Gouda, moderne stad

JE KUNT ALLE KANTEN OP

Gouda is meer dan een middeleeuwse binnenstad, een historisch centrum, een stadhuis als uit een sprookje en een historie van folklore en oude ambachten. Gouda is sfeervol, er is van alles aan de hand: bruisende bedrijvigheid van een stad in beweging, altijd wat te beleven, cafeetjes, eettentjes en terrassen.

De Spoorzone

EEN WOONWIJK VAN DE TOEKOMST

Gouda bouwt aan de toekomst van de stad. In de Spoorzone komen woningen en voorzieningen voor iedereen die wil wonen, werken en ontspannen in het hart van Gouda. De Spoorzone is een groot gebied rondom het spoor van Gouda. Gouwenaars kennen het vooral als een gebied voor kantoren en logistiek. Maar de Spoorzone wordt een gebied waar het prettig wonen is voor elke portemonnee.

Situatie

Wonen in GOUD bestaat uit 95 appartementen in Toren Hoog,  6 Stadswoningen Laag, 6 Stadswoningen Hoog en 6 Woonwerk woningen aan de Binnentuin.

Toren Hoog heeft 21 lagen en de parkeergarage 2 lagen (Kelder en BGG).
Midden in het project ligt een gemeenschappelijke binnentuin. De appartementen hebben een woonoppervlakte, variërend van ca. 72 m2 tot 158 m2. De stadswoningen vanaf ca. 56 tot 69 m2. En de Woonwerk woningen ca. 180 m2. De hoofdentree is geplaatst richting het noorden, met uitzicht op de ‘Goudse Poortzijde’.

PARKEREN EN GEBRUIK VAN DE AUTO

Om met zijn allen voor een schonere toekomst te zorgen en een verdere teruggang van het klimaat tegen te gaan, is het nodig dat er minder gebruik gemaakt wordt van de auto. Daarom wil Wonen in GOUD de keuze voor andere vervoermiddelen bevorderen en zo de behoefte aan een tweede auto terug te dringen.

Je kijkt je ogen uit

In Wonen in GOUD kun je kiezen uit een groot aantal verschillende woningtypen, die je naar eigen smaak kunt inrichten. Elke woning is anders, maar de woningen hebben één ding gemeen: een geweldig uitzicht aan alle zijden: de ‘Stadszijde’ (Zuid), de ‘Weegjezijde’ (West), de ‘Goudse Poortzijde’ (Noord), en de ‘Stationszijde’ (Oost).

Wat wordt jouw toekomstige uitzicht? Ontdek het hier!

Goudse Poortzijde - Noord
De ‘Goudse Poortzijde’ (Noord)
De ‘Goudse Poortzijde’ (Noord)

op 70 m hoogte

Stadszijde - Zuid
De ‘Stadszijde’ (Zuid)
De ‘Stadszijde’ (Zuid)

op 70 m hoogte

Weegjezijde - West
De ‘Weegjezijde’ (West)
De ‘Weegjezijde’ (West)

op 70 m hoogte

Stationszijde - Oost
De ‘Stationszijde’ (Oost)
De ‘Stationszijde’ (Oost)

op 70 m hoogte

Gemeenschappelijke ruimtes en voorzieningen

De gemeenschappelijke ruimtes bestaan in principe uit een woonkamer, een bar, een fitnessruimte en een gemeenschappelijke tuin. Op deze manier wordt een vorm van gemeenschapszin ontwikkeld, waarbij elke bewoner iets voor een andere bewoner kan betekenen. Samen met de kopers vult M3 Architecten de uiteindelijke functies in. Zo kunnen fitte senioren oppassen op kinderen van gezinnen, gezinnen voor en met elkaar kinderen naar school brengen, starters een klusje doen voor ouderen en in de gemeenschappelijke keuken tegen een kleine vergoeding maaltijden klaargemaakt worden door bewoners die als hobby koken hebben. Kortom, legio mogelijkheden om gezamenlijk dingen te doen.

BINNENTUIN
BINNENTUIN

Be relaxed! Ontspan en geniet met je vrienden in de gemeenschappelijke binnentuin. Nog even napraten na een dag hard werken. Of op een zwoele zomeravond met elkaar de BBQ aansteken en daarna nog lekker lang genieten van de ondergaande zon.

WERKRUIMTES
WERKRUIMTES

De gezamenlijke werkruimtes kunnen gebruikt worden door onder anderen ZZP’ers en thuiswerkers. De bureaus staan klaar, er is koffie, inpluggen en aan de slag! Het razendsnelle internet zorgt voor de rest. De gezamenlijke werkruimte bevindt zich in Toren Hoog en is ca. 8,4 x 5,6 meter groot.

SPORTRUIMTE
SPORTRUIMTE
Om fit te blijven is niet langer een abonnement op een sportschool nodig. Ga in plaats daarvan elke ochtend comfortabel sporten in de privé sportschool! Fitness, yoga, krachttraining, zorg ervoor dat je fit blijft met een dagelijkse workout! De sportruimte bevindt zich in Toren Laag.
WOONKAMER
WOONKAMER

Koffiedrinken met je buurvrouw aan het begin van de dag. Of na een lange werkdag nog even een biljartje leggen met je buurman. Ook kun je je verjaardag groots vieren met familie en vrienden of zelfs een kook-workshop organiseren in de gezamenlijke keuken.

Alle woningen op een rij

In totaal omvat Wonen in GOUD 113 appartementen in zeven verschillende typen, variërend in grootte van 72 m2 tot 180 m2. In Toren Hoog en de Binnentuin komen 113 koopwoningen beschikbaar. De woningen zijn gerangschikt naar grootte.

TOREN HOOG

In Toren Hoog bevinden zich de volgende typen:

Appartement type M (Medium)

Type M1, M2, M3, M3(sp), M4, M4(sp) en M5 - ca. 72 – 90 m2

Appartement type L (Large)

Type L1, L1(sp), L2, L2(sp) - ca. 102 – 103 m2

Appartement type XL (Extra Large )

Type XL1, XL2, XL3 en XL3(sp) - ca. 130 – 132 m2

Appartement type Penthouse

Type Penthouse1 en Penthouse2 - ca. 155 m2

BINNENTUIN WONINGEN

Aan de Binnentuin komen drie verschillende woningtypes:

Routekaart

Wonen in GOUD heeft een zogenaamde ROUTEKAART bedacht. Deze leggen we hier stap voor stap uit.

In gesprek

met architect Janick van der Meiden:
"Vol trots presenteren wij Wonen in GOUD".

Downloads

Ben je benieuwd naar de brochure? Dan kun je deze downloaden zodra je je gegevens hebt achter gelaten.

FAQ

Selecteer hier een van de veel gestelde vragen om meer te lezen over Wonen in GOUD.

Prijslijst

Bekijk hier alle prijzen op een rij van jouw favoriete woning in Wonen in GOUD.

Laatste nieuws

Wil je niets missen? Bekijk hier het Laatste nieuws van Wonen in GOUD.

Welkom in 2023 open huis dagen

De Welkom in 2023 Open Huis Dagen komen er aan! Heb jij interesse in een appartement van Wonen in...
Lees verder

Meet & Greet zaterdag 2 juli 11.00 uur – 13.00 uur

Kom naar de Meet en Greet op 2 juli van 11-13 uur ten kantore van Boer Makelaardij aan de...
Lees verder

Meet & Greet

Zaterdag 2 juli van 11.00 tot 13.00 uur bij Boer Makelaardij Midden Holland, Meridiaan 39, 2801 DA...
Lees verder

Te laat? Toch belangstelling..

Vanaf de start verkoop op woensdag 9 februari 2022 is er een inschrijfperiode gehouden van 2...
Lees verder

De inschrijfperiode eindigt 25 maart 2022 om 24:00 uur

JE HEBT NOG HEEL EVEN … … de inschrijfperiode voor Wonen in GOUD eindigt op 25 maart 2022...
Lees verder

Waarom wonen in GOUD? Daarom!

Bekijk hier het Wonen in GOUD in gesprek...
Lees verder

Alle comfort van leven, met lagere energiekosten, op een duurzame manier.

Het project Wonen in GOUD kent vele diepe bronnen onder het gebouw. Hier wordt in de winter...
Lees verder

In gesprek met… wethouder Tetteroo

Bekijk hier het gesprek met wethouder Rogier...
Lees verder

Wil je niets missen?
Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ontvang relevante updates over Wonen in GOUD.

    Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
    Dat lees je in ons privacybeleid.

    Compare listings

    Vergelijken