fb

Wonen voor elk wat wils

NAAST EEN GROTE VARIËTEIT AAN WONINGEN KRIJGT WONEN IN GOUD UNIEKE GEMEENSCHAPPELIJKE VOORZIENINGEN EN TAL VAN ONTMOETINGSRUIMTES OM VERBINDINGEN TE LEGGEN TUSSEN DE BUREN ONDERLING. HIER VOLGEN ONZE VOORSTELLEN:

Koffiedrinken met je buurvrouw aan het begin van de dag. Of na een lange werkdag nog even een biljartje leggen met je buurman.
Ook kun je je verjaardag groots vieren met familie en vrienden of zelfs een kook-workshop
organiseren in de gezamenlijke keuken. De gezamenlijke woonkamer bevindt zich in Toren
Hoog en heeft een oppervlakte van ca. 8,4 x
6,2 meter.

Wonen in GOUD krijgt een extra speciaal huisnummer voor een ruimte, waar niemand woont, maar waar de SMART pakketkluis staat. Ben je niet thuis, maar wil je toch een pakket laten bezorgen, dan stuur je het op naar dit speciale huisnummer. Vervolgens bezorgt de koerier het pakket via de automaat. Na een berichtje met een pincode kun je het pakket uit de kluis halen. Buitengewoon gemakkelijk! Verse producten en voorwerpen, die te groot zijn voor de pakketkluis, zoals wasmachines, worden uiteraard wel op de traditionele manier bezorgd.

De gezamenlijke werkruimte kan gebruikt worden door onder anderen ZZP’ers en thuiswerkers. De bureaus staan klaar, er is koffie, inpluggen en aan de slag! Het razendsnelle internet zorgt voor de rest. De gezamenlijke werkruimte bevindt zich in Toren Hoog en is ca. 8,4 x 5,6 meter groot.

Boeken lenen en uitlenen om er daarna met elkaar in de gezamenlijke woonkamer over
te kunnen praten in de inmiddels opgerichte leesclub. De bibliotheek bevindt zich in Toren Laag en meet ca. 6,0 x 3,4 meter.

Voor gasten, die één of meer nachtjes willen blijven slapen is er een logeerkamer, waar ze
over alle privacy beschikken. De logeerkamer bevindt zich in Toren Laag en is ca. 8,4 x 6,0
meter groot.

Be relaxed! Ontspan en geniet met je vrienden in de gemeenschappelijke binnentuin. Nog even napraten na een dag hard werken. Of op een zwoele zomeravond met elkaar de BBQ aansteken en daarna nog lekker lang genieten van de ondergaande zon. De binnentuin is in principe openbaar, want er is geen afsluithek. Maar de sfeer van de tuin is besloten en daarom zullen voornamelijk de bewoners er
gebruik van maken.

Om fit te blijven is niet langer een abonnement op een sportschool nodig. Ga in plaats daarvan elke ochtend comfortabel sporten
in de privé sportschool! Fitness, yoga, krachttraining, zorg ervoor dat je fit blijft met een dagelijkse workout! De sportruimte bevindt zich in Toren Laag en is ca. 11 x 5 meter groot.

Wonen in GOUD heeft een ruime fietsenstalling. Makkelijk te bereiken en voor elke woning minimaal 3 plekken. Mocht je een elektrische fiets hebben kun je deze hier gemakkelijk opladen.

Binnentuin
Binnentuin

Be relaxed! Ontspan en geniet met je vrienden in de gemeenschappelijke binnentuin.

Werkruimte
Werkruimte

De gezamenlijke werkruimte kan gebruikt worden door onder anderen ZZP’ers en thuiswerkers.

Sportruimte
Sportruimte

Om fit te blijven is niet langer een abonnement op een sportschool nodig.

Woonkamer
Woonkamer

Koffiedrinken met je buurvrouw aan het begin van de dag. Of na een lange werkdag nog even een biljartje leggen met je buurman.

Compare listings

Vergelijken