fb

Te laat? Toch belangstelling..

  • 10 maanden geleden
  • 0

Vanaf de start verkoop op woensdag 9 februari 2022 is er een inschrijfperiode gehouden van 2 weken. We hebben we een groot aantal inschrijvingen mogen ontvangen, hartelijk dank voor de interesse!

Toewijzing
De woningen worden in eerste instantie onder deze belangstellenden toegewezen en er wordt een reservelijst opgemaakt met de overige ingeschreven kandidaten. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Heb jij je ingeschreven tijdens de inschrijfperiode? Dan verneem je zo spoedig mogelijk (na 30 maart) of je een woning toegewezen hebt gekregen.

Te laat met inschrijven en toch belangstelling?
Het kan natuurlijk zijn dat er na de toewijzing nog woningen beschikbaar zijn of dat er woningen beschikbaar komen ná de verkoopgesprekken. Op de website tref je het inschrijfformulier aan. Je kunt je middels dit formulier, ook ná de inschrijfperiode, nog inschrijven op jouw favoriete woning(en). Je komt dan op een reservelijst, en zodra we een woning aan je kunnen toewijzen neemt een van de makelaars contact met je op.

Actuele beschikbaarheid
Voor de actuele status per bouwnummer verwijzen we naar de woningzoeker op de website, enige tijd na de toewijzing staat daar per bouwnummer aangegeven of deze per direct beschikbaar is, onder optie is, dan wel verkocht is. Heb je daarnaast nog vragen dan kun je natuurlijk altijd contact zoeken met een van de makelaars.

We hebben het al vaker laten weten, maar nogmaals voor de zekerheid: de aanmelding die je misschien al op onze website hebt gedaan is nog geen inschrijving voor het project.  Je moet je dus opnieuw inschrijven!

En zoals we eerder hebben bericht: wanneer je je hebt aangemeld tijdens de PRE SALE, heb je een streepje vóór! 

Let op: om in aanmerking te komen voor een woning is het handig om een hypotheekverklaring bij te voegen zodat we direct inzicht hebben in de financiële situatie, hetgeen de toewijzing vergemakkelijkt. Je kunt deze aanvragen bij Vaes Finance, Triple A of je eigen financieel adviseur. (Vaes Finance: 0181 – 74 50 30 | Avant groep Gouda: 085 – 822 62 22). Het is niet mogelijk de verklaring later toe te voegen. Je kunt hem later zenden naar de makelaar of even wachten met inschrijven totdat je de verklaring hebt.

Compare listings

Vergelijken