fb

De inschrijfperiode eindigt 25 maart 2022 om 24:00 uur

  • 10 maanden geleden
  • 0

JE HEBT NOG HEEL EVEN …

… de inschrijfperiode voor Wonen in GOUD eindigt op 25 maart 2022 om 24:00 uur. Dus nu is je kans, schrijf je snel in!
Na de sluiting vindt de toewijzing plaats en vanaf 30 maart 2022 nemen de makelaars contact met je op en hoor je of het bouwnummer van jouw keuze aan jou is toegewezen. Daarna vinden de verkoopgesprekken plaats met de makelaars van TW3 en Boer Makelaardij Midden Holland.

We hebben het al vaker laten weten, maar nogmaals voor de zekerheid: de aanmelding die je vóór 9 februari al op onze website hebt gedaan is nog geen inschrijving voor het project. Je dient je dus opnieuw in te schrijven (en wanneer je je hebt aangemeld tijdens de PRE SALE, heb je een streepje vóór).

Compare listings

Vergelijken