fb

START VERKOOP 9 februari 2022

  • 10 maanden geleden
  • 1

Het is bijna zover: de verkoop van Wonen in GOUD gaat van start!

Op woensdag 9 februari zal om 9.00 uur de vernieuwde website online gaan. Op zaterdag 12 februari tussen 11.00 en 13.00 uur kun je de brochure ophalen tijdens de ‘Meet & Greet’ bij Boer Makelaardij Midden Holland.


Op de website kun je vanaf 9 februari om 9.00 uur alle prijzen en verkoopstukken vinden! Maar het belangrijkste is: vanaf dan kun je je officieel inschrijven op het bouwnummer van jouw keuze. We hebben het al vaker laten weten, maar nogmaals voor de zekerheid: de aanmelding die je misschien al op onze website hebt gedaan is nog geen inschrijving voor het project. Je dient je dus opnieuw in te schrijven!

De inschrijfperiode eindigt 25 maart 2022 om 24:00 uur. Maak je dus geen zorgen als je iets meer tijd nodig hebt, de volgorde van inschrijving heeft geen effect op de toewijzing. Na de sluiting vindt de toewijzing plaats en vanaf 30 maart 2022 nemen de makelaars contact met je op en hoor je of het bouwnummer van jouw keuze aan jou is toegewezen.

En zoals we eerder hebben bericht: wanneer je je hebt aangemeld tijdens de PRE SALE, heb je een streepje vóór!

Vervolgens vinden de verkoopgesprekken plaats met de makelaars van TW3 en Boer Makelaardij Midden Holland.

Let op: om in aanmerking te komen voor een woning is het handig om een hypotheekverklaring bij te voegen zodat we direct inzicht hebben in de financiële situatie, hetgeen de toewijzing vergemakkelijkt. Je kunt deze aanvragen bij Vaes Finance, Avant groep Gouda of je eigen financieel adviseur.

Meet & Greet

De ‘Meet & Greet’ zal op zaterdag 12 februari tussen 11.00 uur en 13.00 uur plaatsvinden bij Boer Makelaardij Midden Holland, Meridiaan 39, 2801 DA te Gouda.
Daar kun je de brochure, de prijslijst en het inschrijfformulier ophalen. Ook staan de vertegenwoordigers van de makelaars, de architect, de financieel adviseurs en de bouwer klaar om je persoonlijk te ontmoeten. Alles op gepaste afstand! Onder het genot van een kopje koffie kun je daar alle vragen stellen.

Bekijk het event op Facebook

Volgend bericht

Verkoop is gestart

Compare listings

Vergelijken