fb

De vernieuwde website van Wonen in GOUD

 • 2 maanden geleden
 • 1

Vernieuwde website

Wonen in GOUD heeft sinds kort een vernieuwde website met allerlei slimme handigheidjes om je zo goed mogelijk te helpen de woning van jouw dromen te vinden. Heb je al gezien hoe we dat hebben gedaan?

Woningzoeker

Op de website van Wonen in GOUD hebben we een zogenaamde woningzoeker gemaakt (ga hier direct naar de woningzoeker). Hier kun je alle 113 appartementen met 1 klik selecteren en zo meer informatie vinden over het appartement van jouw keuze. Bekijk het uitzicht, de details, de kenmerken en de plattegronden van het appartement. Je kunt de appartementen via de voor- en achterkant van Toren Hoog selecteren.

Op een rij

Alle woningen staan ook onder elkaar op een rij, dan kun je in 1 oogopslag de woningen bekijken. Bekijk je ze liever op een rij? Klik dan hier.

Per verdieping

Wil je liever een verdiepingsoverzicht?
Via Toren Hoog kom je uit bij de verdiepingen. Klik op de verdieping van jouw keuze (bijvoorbeeld verdieping 16) en je gaat naar de desbetreffende verdieping. Zo zie je hoe de appartementen ten opzichte van elkaar liggen. Wanneer je met je muis over het appartement gaat, licht het appartement op en kun je doorklikken.

Op deze pagina kun je per verdieping bekijken hoe de appartementen gesitueerd zijn.

Details

Wanneer je klikt op het knopje ‘Details’ van het appartement waar je meer over wilt weten, kom je op de volgende pagina uit:
 1. Woningtype: de naam van het appartement;

 2. Share: hier kun je het appartement delen met de hele wereld via bijvoorbeeld WhatsApp, Facebook, Twitter etc.;

 3. Print: print het overzicht uit om alle informatie rustig na te kunnen lezen;

 4. Prijzen: de prijzen volgen later. Zodra er meer bekend is zullen we dit op de website vermelden;

 5. Afbeelding 1: een sfeerimpressie van het appartement;

 6. Afbeelding 2: een impressie van het overzicht op welke verdieping het appartement gesitueerd is;

 7. Afbeelding 3: een impressie van het appartement op de verdieping;

 8. Omschrijving: een korte omschrijving van het appartement;

 9. Details: alle belangrijke kenmerken op een rij;

 10. Plattegronden: bekijk hier de plattegronden van het appartement;

 11. Bijzonderheden: de bijzonderheden van het appartement (zoals bijvoorbeeld uit hoeveel lagen het appartement bestaat, hoeveel kamers het appartement heeft, hoeveel slaapkamers, etc.);

 12. Uitzicht: een impressie van het uitzicht vanuit het raam van het appartement;

 13. Iconen: een rijtje iconen in 1 oogopslag.

Vergelijken

Op de website kun je appartementen met elkaar vergelijken. Dit doe je als volgt:
 1. Klik op het +tekentje op het appartement dat je wilt vergelijken. (Voeg toe om te vergelijken). Doe dit ook met een ander appartement.
 2. Aan de rechterkant opent een pop-up waarop de appartementen te zien zijn die je wilt vergelijken met elkaar. Klik op de knop Vergelijken, en je ziet alles onder elkaar staan: de verschillen en overeenkomsten.

Sneakpreview

Op de website staat ook een ‘grapje’. Je kunt alvast een Sneakpreview krijgen van de artist impressie van de gezamenlijk woonkamer. De foto is genomen met een beslagen raam. Ben je ook zo benieuwd? Veeg dan het raam schoon, en zie hoe de impressie van de gezamenlijke woonkamer tevoorschijn komt! Klik hier om het te bekijken.

Belangstelling?

Ben je nog niet aangemeld? Meld je dan nu snel aan en blijf op de hoogte. Komende tijd zal steeds meer informatie met je worden gedeeld en je mening worden gevraagd.
Zo denk jij mee en wordt Wonen in Goud echt iets voor en van jou.

Compare listings

Vergelijken