fb

Wonen in GOUD informatieavond

  • 5 maanden geleden
  • 1

14 juli 2021 van 19.00 – 19.45 uur
Wonen in GOUD organiseert op 14 juli 2021 van 19.00 tot 19.45 uur een informatieavond voor iedereen die interesse heeft in meer (achtergrond)informatie over GOUD, alles wil weten over de voortgang van het project en graag kennis wil maken met alle gezichten achter GOUD. Je kunt je aanmelden om online (via ZOOM) deel te kunnen nemen aan deze informatieavond.

Hoe kun je meedoen?

Meld je hier aan om deel te nemen aan het online-evenement. Je vult je voor-, achternaam en e-mailadres in, zodat wij contact met je kunnen opnemen door een mail te sturen met daarin een exclusieve link naar de online Zoom-meeting.
Op 14 juli, stipt 19.00 uur, zitten wij klaar om je online te ontvangen!

Het programma

Het programma voor deze informatieavond is als volgt:
19.00 uur: opening van de avond door onze gastheer;
19.05 uur: de ontwikkelend architect wordt aan jou voorgesteld. Hij presenteert zijn visie op het project Wonen in GOUD, de gemeenschappelijke voorzieningen en het resultaat van de samenwerking met de gemeente Gouda;
19.15 uur: de bouwer wordt aan je voorgesteld. Hij presenteert de manier van bouwen en andere wetenswaardigheden over de bouw van het project;
19.20 uur: de makelaars worden aan je voorgesteld. Zij vertellen nog meer over het project (waarom heet het project Wonen in GOUD), het aantal woningen, de huidige stand van zaken en de tot heden verstrekte informatie. Ook kun je nieuwe informatie verwachten die ze met je delen;
19.30 uur: de nieuwe website wordt gepresenteerd;
19.40 uur: afsluiting d.m.v. een vragenronde. Je krijgt de kans om ‘live’ je meest prangende vragen te stellen. Daarvoor hebben we wel een paar kleine spelregeltjes bedacht, maar die volgen in de mail met de link naar de meeting.

Doe je mee? Meld je dan hier aan!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Compare listings

Vergelijken