fb

Uitnodiging

  • 12 maanden geleden
  • 1

Wonen en voorzieningen op de A1 locatie? Denk nu mee over de plannen voor straks!

Gouda bouwt aan de toekomst! In de Spoorzone komen woningen en voorzieningen voor iedereen die wil wonen, werken en ontspannen in het hart van Gouda. Bijvoorbeeld op de A1 locatie: een mooie plek langs het spoor, ter hoogte van de kruising van de Burgemeester Jamessingel en het Hamstergat. De ontwikkeling bestaat uit twee delen (west en oost). Wibaut Projectontwikkeling realiseert in het oostelijke deel circa 200 woningen. M3Architecten richt zich op het westelijke deel onder de noemer: ‘Wonen in Goud’.

Op DINSDAG 16 FEBRUARI om 19.00 uur organiseren we een interactieve online bijeenkomst.
Als omwonende (bedrijven en woningen), toekomstige bewoner of geïnteresseerde nodigen we u hiervoor van harte uit!
Tijdens de bijeenkomst presenteren beide ontwikkelaars hun voorlopige plannen en ontwerpen. Ook lichten ze het verdere proces en de procedures toe. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Hoe dat kan leggen we u aan het begin van de avond uit.

MELD U AAN!
Dat kan door een mail te sturen naar spoorzone@gouda.nl. U krijgt vervolgens een bevestiging van uw deelname én de link om op 16 februari digitaal in te loggen. Aanmelden kan tot en met maandag 15 februari, 12.00 uur.
Heeft u voorkeur voor persoonlijk contact? Dat kan, laat u ons dat dan weten via de mail. We kijken dan samen naar de mogelijkheden. Heeft u een andere vraag?
Wellicht komt deze in de informatiebijeenkomst aan bod.
Graag tot 16 februari!

Prev Post

Onthulling

Volgend bericht

Terugblik

Compare listings

Vergelijken